Followers

Hari Sukan



Assalamualaikum and hye evelibadi. Hari nie muka terlebih seceria sikit. Hehehe. Ye, aku tau aku terlambat sikit nak post pasal hari sukan nie. Tapi apapun aku tetap nak update jugak. Agal lama juga aku tak post. Haha bukan agak lagi tapi dah lama sangat aku tak post. Hehehe jgn marah. Kay kte mulakan..


Hari khamis lepas sekolah aku ada hari sukan. Memang aku dah takut sebab langit mendung semacam je. Aku rasa memang sah sah hujan lah kan. Sampai sekolah aku terus pegi jumpa cikgu. Sebab aku nie ahli perbarisan. Haihh apa nak buat terpaksa bebb. Ingat aku nak sangat ke masuk perbarisan. So, cikgu pon kasi lah topi ngan sarung tangan. Korang nak tau maskot rumah wira @ merah apa? Kalau korang tau mesti ingat kteorang nie macam budak kecik kan. ANGRY BIRD. Hahaha macam budak kecik kan ? Sampai khemah pon penuh dengan belon angry bird.


Lepas perbarisan dan persembahan, ada lumba lari. Masa lumba lari tu hujan dah renyai renyai. Lama lama lebat pulak. Cikgu pon tangguh kan kejap. Bila dah tak de petir kita orang mulakan balik. Walaupun still hujan, tetap kene lari jugak. Puhh aku pon apalagi main hujan lah. Yelah dah besar besar mana bolah main hujan lagi. Tapi bila dah ada peluang main lah sepuas puasnya. Sampai kasut aku drpd putih bersih balik je coklat kehitaman . Eee geli gila. Hahaha tapi inilah hari sukan yang best ever. Cikgu pon sempoi je. haha memang best betul.


with my bestfriends Liyana & Ain



Tengok betapa lecaknya padang . Fuhh ~~


p/s : hari nie hari jadi abg crush aku. Eh, salah crush aku. Happy birthday abang :') Harap dapat jumpa selalu. Dah lama tak nampak. Hehehe :3

Segmen : Team Follow Back by AmerCorner

Assalamualaikum...




Join segmen dari AmerCorner. Ditag oleh budak nie. Thanks budak :) haha




Follower sekarang : 6 orang
Tarikh tutup : 30 june 2012

#Jomlah join serius best giler !! :)

Contest Blog Saya Superb Cun

Assalamualaikum.. & Hai




Tag : Anda yang membaca post inii..

1st Giveaway by Nabila Medan

Assalamualaikum.. & Hai ^^


Hari nie aku join giveaway lagi. Dah lame x join. Teringin pulak nak join.. Jom tengok banner....



Tag : 

Awak | Awak 

Segmen : Siapa Nak Header Free ?

Assalamualaikum & Hye !!



Ciri header yang saya nak :

Tajuk : Nurul Azriana
Warna : Purple
Gambar : http://2.bp.blogspot.com/-i5oVStObyOU/Trqclu0siWI/AAAAAAAABzs/iP-kCcbYrE8/s320/freebies8

Width : 900
Height : 300

Segmen Pantas : Header Percuma | Bahagian 2


Assalamualaikum...
Hye !!



Cepat !! Cepat !! Klau nak join  >>KLIK SINI<<

Ciri2 header yg saye nak : 

Title : Nurul Azriana
Ayat : http://nurulazriana.blogspot.com/
Font : singer mears dan cinnamon cake
Warna : x kisah asalkan purple
URL gambar doodle : http://2.bp.blogspot.com/-XwQTu4oUk90/Trsd4v1WzBI/AAAAAAAAB1U/uYcr0WE2eOc/s1600/girly495.png


Kbai ^^

1st Lucky Draw ANNISA SCARF by Nancy Anisa

Assalamualaikum..
hye semua !!

Hari nie zana join lucky draw pulakk !!



"ANNISA SCARF,ialah label yang mementingkan kesopanan wanita sebagai seorang muslimah.ANNISA SCARF mengeluarkan custom-made shawls yang bersaiz besar agar dapat menutup aurat dengan sebaiknya jika digayakan dengan cara yang betul.Boleh ke page Big Shawl(Annisa Scarf) untuk memilih warna kesukaan anda.Buat masa ini,Annisa Scarf mempunyai 13 warna yang menarik untuk dipilih."


Nak join ?? Klik Sini

Tag : Aien & nabiha





FreeShawls Giveaway by Missmyd

Assalamualaikum...

Hye peeps.. Ari nie zana join GA lagy.. Jom tengok banner nyer ...


Weehee >.< Teringin sangat nak shawls... Hope menang :)
Tag : Aien & Farah

Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercerita

Assalamualaikum...



First time join giveaway nie.. hope menang !! Thanks kpd yg menge'tag'.
Ape lagi jomlah join.  >>KLIK SINI<<

Senarai sponsor...





Kbai ^^

My Blog

Assalamualaikum...

Hye..!

Welcome to my new blog.. Blog nie sebenarnya dah lame drpd tahun lepas lagi..Tp dah lame x active. Orang sentiasa sibuklah katekan...Anyway klau dah terjah blog nie jgn lupe follow tau..klau sudilah..

Nama aq Nurul Azriana. Baru 14 tahun nie.. Bersekolah di SMK Taman Daya. Aq sekarang berada di Jay Bee. Klau nak jumpa mehla datang sini..

Lastly jangan lupe tinggalkan jejak di cbox. Klau ade mase aq boleh follow balik... Thanks :)